TEDÜ'de Çankaya Rehber Öğretmenler Buluşması

Ergen Sağlığı Toplantısı

TEDÜ'DE ERGEN SAĞLIĞI TOPLANTISI

Yaklaşık 200 rehber öğretmen, 23 Ekim 2013 günü Çankaya Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) ve TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nce ortaklaşa düzenlenen "Ergen Sağlığı Toplantısı"na katılmak üzere TED Üniversitesindeydiler. Gün boyu süren toplantıyı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Petek Aşkar açılış konuşmasıyla başlattı. Daha sonra Prof. Dr. Figen Çok, "Küreselleşme Işığında Ergen Gelişimi" başlıklı bir bildiri sundu ve ardından UNFPA üreme sağlığı koordinatörü Dr. Gökhan Yıldırımkaya, "21. Yüzyılda Ergen Sağlığı" başlıklı bir konuşma yaptı. Bunu Çankaya RAM'ın yaptığı "Zorbalık" çalışmasının verilerinin sunulması izledi. Öğleden sonra ise önce Prof. Dr. Ferhunde Öktem "Çocuk ve Ergenlerde Cinsel Gelişim", daha sonra da Dr. Gökhan Atik "Okul Zorbalığı Konusunda Psikolojik Danışmanların Bilmesi Gerekenler" başlıklı konuşmalar yaptılar.

Daha fazla fotoğraf için tıklayınız