Ar. Gör. Ayşegül Aracı-İyiaydın'ın makaleleri yayınlandı...

TEDU RPD Programı Araştırma Görevlilerinden Ayşegül Aracı İyiaydın'ın, Florida State Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Frank David Fincham, MEF üniversitesi Öğretim Üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Ezgi Toplu Demirtaş ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Büşra Akçabozan Kayabol ile ortak yazılan, “Unraveling the Roles of Distrust, Suspicion of Infidelity, and Jealousy in Cyber Dating Abuse Perpetration: An Attachment Theory Perspective” ve “I ruminate therefore I violate: The tainted love of anxiously attached and jealous partners” başlıklı iki makalesi SSCI indexinde Q1 kategorisinde taranan "Journal of Interpersonal Violence" dergisinde yayımlanmıştır.