"Aşk" Konulu PDR Öğrencileri Günü

"AŞK" KONULU PDR ÖĞRENCİLERİ GÜNÜ

20 Şubat 2016 Cumartesi günü, TED Üniversitesi Kampüsü’nde altı üniversitenin katılımı ile Ankara PDR öğrencilerinin birliğini pekiştirmek amacıyla "AŞK" temalı PDR Öğrencileri Günü düzenlendi. TED Üniversitesinin EduAction Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe; Hacettepe Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Ufuk Üniversitesi, Başkent Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi PDR öğrencileri destek vererek üç yüze yakın kişinin bir araya gelmesini sağladılar. "Aşk" temasının ele alındığı günde TEDÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Olkun, Türk PDR Derneği Başkanı Prof. Dr. Filiz Bilge ve TEDÜ Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Figen Çok ve alandan akademisyenler konuşmacı olarak katılarak öğrencileri bilgilendirdiler.