Mezunlarımız Anlatıyor...

Zehra YELER

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, 2018 mezunu

TED Üniversitesi - Araştırma Görevlisi

2018 yılında TED Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun oldum. Şu anda Gazi Üniversitesinde aynı bölümde yüksek lisansımı yapıyorum ve Şubat 2019’dan beri TED Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışıyorum.

Hedefim en başından beri akademik kariyer yapmaktı ve buna mezun olduğum, hâlihazırda bir parçası hissettiğim kurumda başlayabilmiş olmak benim için muazzam bir his. Burada aldığım lisans eğitimim boyunca gerek akademik gerekse sosyal anlamda hep desteklendiğimi hissettim; hocalarımız bizleri hep bir sonraki adımı atmamız için teşvik etti. İnsani değerlerin ön planda olduğu, farklılıklara saygı duyulan, öğrencilerin alanında donanımlı mezun olmasına çalışılmasının yanı sıra birer dünya vatandaşı olarak yetişmesi için çaba gösteren bu okuldan mezun olduğum ve burada çalıştığım için çok mutluyum.

TEDÜ’de yolumun kesiştiği herkese bana kattıkları için tekrar teşekkür ederim.