Mezunlarımız Anlatıyor...

Şevval PAMUK

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, 2018 Mezunu

Doğa Koleji - Okul Psikolojik Danışmanı

"2018 yılında TED Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun oldum, şu anda Bandırma Doğa Koleji'nde okul psikolojik danışmanı olarak çalışıyorum. Türk Eğitim Derneği'nin eğitim alanına kattığı değerlerin farkında olarak, ileride öğrencilerime yaratıcı ve farklı deneyimler yaşatabileceğimi düşündüğüm için TED Üniversitesi'ni tercih ettim. Üniversite hayatım boyunca derslerimiz kapsamında gerçekleştirdiğim projeler sayesinde yaratıcılığımı gerçekleştirdim. Bu sayede şu anda kendi alanımla ilgili yaratıcı, öğrencilerin aktif olarak eğitime katılmasını sağlayacak materyaller üretiyorum ve Girişimci Öğretmen sitesindeki mağazamda bu materyalleri tüm eğitimcilerin kullanabilmesi için paylaşıyorum. Böylece Türkiye'nin birçok yerindeki öğrencilere ulaşmanın gururunu ve sevincini yaşıyorum. TED Üniversitesi'ne bana kattığı her şey için minnettarım."