Mezunlarımız Anlatıyor...

Çiğdem DELİBAŞ

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, 2017 Mezunu

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları - Okul Psikolojik Danışmanı

"TED ailesine 2012 yılında Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünü seçerek katıldım ve 2017 yılında mezun oldum. Şuanda ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları’nda Psikolojik Danışman olarak çalışmaktayım. Üniversite yaşamım boyunca geliştirme fırsatı bulduğum dil becerim ve aldığımız uygulama ağırlıklı eğitimle kariyer yaşantıma donanımlı bir başlangıç yaptığıma inanıyorum. Değerli hocalarımdan aldığım detaylı geri dönütler sayesinde kendimi tanımanın ve eksiklerimin farkında olmanın çalışma yaşamım kadar bireysel yaşamımda da çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. Çok yönlü gelişimin her zaman devam ettiği ve hiçbir zaman bitmeyeceği ilkesini bizlere her zaman aşılayan TED Üniversitesi’nin gerek fiziksel koşulları gerekse sosyal anlamda sağladığı imkânlarla yenilikçi bir kurum olduğunu kanıtladığı inancındayım. Bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı her zaman gurur duyuyor, sahip olduğum aidiyet duygusunun yıllar geçtikçe güçlenerek devam edeceğine inanıyorum. Sevgilerimle…"