Mezunlarımız Anlatıyor: İlmiye Edepli '19

İlmiye EDEPLİ: TEDÜ PDR 2019 Mezunu

"Merhaba, ben İlmiye Edepli 2019 yılında TED Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun oldum. İlk tercihim olan TED Üniversitesi’ni köklü bir kurum olması, eğitim dilinin %100 olması ve alanda değerli hocaların kadrosunda yer alması sebebiyle tercih ettim.

Değerli hocalarımın açtıkları yolda lisans eğitimim esnasında teori ve pratiği deneyimlerken alanında uzman isimlerle birebir alanda çalışma fırsatı yakaladım.

Eğitim dilinin yarattığı olanaklarla yurtdışında projelerde yer aldım. Eşit bir geleceği amaçlayan çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak çalıştım.

Şu an TED Sakarya Koleji’nde Okul Psikolojik Danışmanı olarak çalışıyorum. Eğiten, öğreten, yoluma ışık olan tüm TEDÜ ailesine minnetle…”