Okul Psikolojik Danışmanları Seminerlerinin İkincisi Düzenlendi!

"Ankara İlindeki Okul Psikolojik Danışmanlarına Yönelik Göçmen Öğrencileri Destekleyici Bir Çevre Yaratmada Okul Psikolojik Danışmanının Rolü ve Ne Kadar Farkındasınız-Gestalt Terapi Seminerleri" 15.11.2020 tarihinde düzenlendi!

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel KAVAK ve RPD Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilüfer VOLTAN-ACAR'ın açılış konuşmalarını yaptığı etkinlik, bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Mana Ece TUNA'nın göçmen öğrencilerle çalışan okul psikolojik danışmanlarına yönelik bilgilendirilmeleri ve katılımcıların da paylaşımıyla ve Dr. Tuna'nın yürüttüğü projenin bulguları ışığında ele alındı.

Kahve arasında ise TEDÜ PDR Öğrencileri, TEDÜ Burslu Öğrenciler yararına Prof. Dr. Nilüfer VOLTAN-ACAR'ın alanla ilgili kitaplarının satışa sunulmasında yardımcı oldular. Aranın ardından seminer programı Prof. Dr. Voltan-Acar'ın Gestalt Terapi ve Farkındalık başlıklı semineri ile devam etti.