PDR Öğrencileri Akademik Danışmanları ile Buluştu

18 Ekim tarihinde TEDÜ PDR öğrencilerimiz akademik danışmanlarıyla buluştu. Dekan Prof. Dr. Yüksel Kavak, toplantı öncesinde yapmış olduğu konuşmada; akademik danışmanlığın, öğrenci-öğretim üyesi ortaklığının akademik yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayarak bazı konularda mesajlar vermiştir. Bu bağlamda, öncelikle fakültenin akreditasyon süreci ve öğrenciler açısından önemi konusuna değinmiş, ziyaretin Kasım-Aralık ayı içinde olabileceğini belirtmiştir. Ayrıca, üniversitenin ders dışında da öğrenme ve gelişim için zengin fırsatlar -seminerler, konferanslar, öğrenci toplulukları, spor tesisleri vb.- sunduğunu belirtmiş, üniversitede daha fazla zaman geçirilmesini önermiştir. Sonrasında tüm öğrencilerimiz kendi akademik danışmalarıyla kampüsün farklı yerlerinde öğrencilere bilgi vererek ve onlardan gelen sorunlarını dinleyerek iletişim kurma fırsatı buldu.