PDR Öğrencilerinin Projesine LAD Desteği!

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı öğrencilerimizden Melike Neşeli, Elif Tala Özkartal, Mevsim Bengisu Çetiner ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencimiz Arkum Özkaya’nın Dr. Öğr. Üyesi Begüm Serim Yıldız ve Ar. Gör. Zehra Yeler danışmanlığında yürütecekleri proje başvurusu Lisans Öğrencileri Bilimsel Araştırma Desteği (TEDÜ-LAD) kapsamında desteklenmek üzere kabul aldı. “Computer Based Psychological Support for First Year College Students: TEDU Sample” başlıklı, TED Üniversitesi’nde ilk yılında olan öğrencilere bilgisayar temelli psikolojik destek sunma amacı taşıyan proje kapsamında üniversiteye yeni başlayan TEDÜ öğrencilerinin uyum sürecindeki ihtiyaçları tespit edilip bu doğrultuda bilgisayar destekli psikolojik müdahale içeriklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.