TEDÜ PDR, 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü'ne evsahipliği yaptı!

TEDÜ PDR, 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü'ne evsahipliği yaptı!

Psikolojik Danışmanlar Günü programımız kapsamında Ulus Atatürk Heykeli'ne çelenk koyma töreni ve Anıtkabir ziyaretleri sonrası TED Üniversitesi ev sahipliğinde "Dünü, Bugünü ve Yarınıyla Psikolojik Danışma ve Rehberlik" konulu panel ve Psikolojik Danışmanlar Günü Resepsiyonu ile son buldu.

Türk PDR Derneği Genel Başkanı Oğuz ÖZAT'ın açılış konuşmasıyla başlayan programda TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU, Adalet Bakanlığı Adli Destek ve Mağdur Hakları Daire Başkanı Mehmet Ali AKYEL, MEB ORGM Müdürü Mehmet Nezir GÜL programa katılan davetlilere hitap ettiler.

Program TEDÜ PDR Bölüm Başkan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi ve  Türk PDR Derneği Ankara İl Temsilcisi Olcay Yılmaz'ın moderatörlüğünde TEDÜ PDR Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilüfer VOLTAN ACAR ve Prof.Dr. Metin PİŞKİN hocalarımızın "Dünü, bugünü ve yarınıyla Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri" paneliyle devam etti. Program panel sonrası müzik dinletisi ve Psikolojik Danışmanlar Günü özel pasta kesimiyle sona erdi.
Tüm katılımcılara teşekkür ederiz...