TEDÜ PDR Mezunlarımız Öğrencilerimizle Buluştu!

Fakültemizin Mezun İzleme ve Kariyer Geliştirme Komisyonu kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Olcay Yılmaz ve Ar. Gör. N. Hazal Yılmaztürk öncülüğünde, 15 Ocak 2021'de düzenlenen etkinlikte TEDÜ PDR mezunlarımız kariyer serüvenlerini anlattı ve öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Okul psikolojik danışmanı mezunumuz Onur Kızılkaya (TEDÜ PDR '17), özel psikolojik danışma merkezinde çalışan mezunumuz Uzm. Psi. Dan. Uygar Tunç Morkoç (TEDÜ PDR '17) ve akademide ilerleyen mezunumuz Ar. Gör. Zehra Yeler'in (TEDÜ PDR '18) PDR'nin farklı çalışma alanları konusunda paylaşımda bulundukları, yaklaşık 100 kişinin katıldığı interaktif etkinliğin moderatörlüğünü son sınıf öğrencimiz Bilge Estetik üstlendi. TEDÜ PDR Ailesi olarak mezunlarımıza katkı ve katılımları için teşekkür ederiz.