Yeni RPD Öğretim Programı Kapsamında Paydaş Görüşmeleri Tamamlandı!

TEDÜ Eğitim Fakültesi, Yükseköğretim Kurulu’nun yetki devri kapsamında öğretmen yetiştirme programları için yeni bir model geliştirme çalışmaları kapsamında, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programı öğretim elemanları iç ve dış paydaşlarla olan görüşmelerini tamamlanmıştır.

12 Ocak 2021 Salı günü öğretim üyelerimizle yapılan görüşme ile başlayan çalışmalar, 25 Ocak 2021 Pazartesi günü TED Ankara Koleji Vakfı’nda çalışan okul psikolojik danışmanlarıyla yapılan görüşmelerle son bulmuştur. Bu toplantılarda, uygulama okulu öğretmenlerimiz, 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz, mezunlarımız ve anabilim dalı üyelerimizle ayrı ayrı paydaş görüşmeleri gerçekleştirilmiştir. Bu görüşmelerde TEDÜ Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programının değerlendirilmesi, iyi bir psikolojik danışmanın sahip olması gereken özellikler ve yeni programın içerikleri tartışılmıştır.