Dr. Fatma Zehra Ünlü Kaynakçı danışmanlığı ile PDR 4. sınıf öğrencimiz Ata Bartu Biçer’in ana yürütücülüğünü yaptığı proje, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı!

Dr. F. Z. Ünlükaynakçı

Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Fatma Zehra Ünlü Kaynakçı danışmanlığı ile PDR 4. sınıf öğrencimiz Ata Bartu Biçer’in ana yürütücülüğünü yaptığı “Okulun Yapı Taşı Psikolojik Danışmanlar: Okul ile ilgili Değişkenler ile Psikolojik Danışmanların Yaşam Doyumu, Psikolojik Sağlamlıkları ve Öz Bakım Düzeylerinin incelenmesi” projesi, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.