Dr. Öğr. Üyesi F. Zehra Ünlü Kaynakçı'dan psikolojik danışmanlara yönelik "Güncel Psikolojik Danışma Yaklaşımları ve Modelleri" eğitimi!

egitim

Tarih:  Date -

Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi F. Zehra Ünlü Kaynakçı, Şanlıurfa Hayat Derneği ve Karaköprü Rehberlik Araştırma Merkezi ile işbirliği yaparak 27-28 Aralık tarihlerinde 00:30-15:00 ve 29 Aralık'ta 10:00-12:00 saatleri arasında gerçekleşen toplam üç günlük bir psikolojik danışmanlara yönelik "Güncel Psikolojik Danışma Yaklaşımları ve Modelleri" eğitimi düzenlemiştir., Şanlıurfa Hayat Derneği ve Karaköprü Rehberlik Araştırma Merkezi ile işbirliği yaparak 27-28 Aralık tarihlerinde 00:30-15:00 ve 29 Aralık'ta 10:00-12:00 saatleri arasında gerçekleşen toplam üç günlük bir psikolojik danışmanlara yönelik "Güncel Psikolojik Danışma Yaklaşımları ve Modelleri" eğitimi düzenlemiştir.